Wie zijn wij

Elburg

Het begon allemaal in 1986 in Elburg met een meubelzaak van ca. 1000M2 midden in het centrum. Van daaruit is het bedrijf in een rap tempo uitgegroeid tot een begrip in Elburg en wijde omgeving. Zowel in Elburg, Oldebroek, Dronten, Kampen, Zwolle, Nunspeet of Harderwijk wordt de naam Weber direct geassocieerd met bankstellen, kasten, bedden en keukens.

Aangezien 5 jaar na het ontstaan van Weber Meubelen de ruimte in het centrum te klein werd hebben wij besloten uit te breiden. In 1991 werd er een magazijn gebouwd met showroom op het industrieterrein Kruismaten, dit als aanvulling op de bestaande meubelwinkel in het centrum van Elburg. In 1996 hebben wij nog een low budget woonwinkel geopend op het industrieterrein Kruismaten aan de haven.

Het was niet eenvoudig was om 3 verschillende meubelzaken te exploiteren binnen 1 plaats en omdat er een nieuw industriegebied werd ontwikkeld op een fraaie zichtlocatie in Elburg, hebben wij besloten hier een prachtig pand op te bouwen en ons te concentreren op 1 locatie.

Dit is het huidige pand van Weber Woonwereld, met diverse woonwinkels onder 1 dak van 10.000m2 kan je hier slagen voor de totale inrichting van jouw woning. Met diverse woonwinkels waaronder Pronto Wonen, In.House, Superkeukens, Weber Slapen en Rivièra Maison ben je bij ons aan het juiste adres voor meubels, accessoires, cadeauartikelen, slaapkamer, woonstoffering en zelfs voor een keuken. Weber Woonwereld is in zijn lange bestaan uitgegroeid tot een Woonwereld van formaat.

In het grote pand van Weber Woonwereld aan de Westerlengte 1 in Elburg bevindt zich een grote koffiehoek waar een lekker bakje koffie gedronken kan worden en een kinderspeelhoek waar kinderen zich kunnen vermaken in het Weber-theater, op de PlayStation of in de speelhoek.

Barneveld

In 2017 is er in Barneveld een nieuwe winkel geopend. De bekende woonwinkel Pronto Wonen opende zijn deuren op 18 februari 2017 aan de Dr. Willem Dreeslaan 2. In deze gezellige meubelwinkel van 1.500m2 vind je de mooiste meubelen tegen een verrassend lage prijs. Bij Pronto Wonen ben je aan het juiste adres voor meubels, banken, stoelen, fauteuils en de nieuwste accessoires. Pronto Wonen Barneveld is onderdeel van Weber Woonwereld.

Zwolle

Een jaar later was het tijd voor de volgende stap. Op de Woonboulevard in Zwolle zijn drie mooie nieuwe winkels geopend op 10 maart 2018. Pronto Wonen, Henders & Hazel en Superkeukens zitten samen in een groot pand op de woonboulevard op de Grote Voort 88.

Dankzij de uitgebreide collectie is slagen geen probleem. In de grote koffiehoek kan men na het shoppen genieten van een lekker bakje koffie. Ook aan de kinderen is gedacht, in de kinderspeelhoek kunnen kinderen kleuren, televisie kijken of spelen op de PlayStation.