Wie zijn wij

Het begon allemaal in 1986 in Elburg met een meubelzaak van ca. 1000M2 midden in het centrum. Van daaruit is het bedrijf in een rap tempo uitgegroeid tot een begrip in Elburg en wijde omgeving. Zowel in Dronten, Kampen, Zwolle of Harderwijk wordt de naam Weber direct geassocieerd met bankstellen, kasten, bedden en keukens.

Aangezien 5 jaar na het ontstaan van Weber Meubelen de ruimte in het centrum te klein werd hebben wij besloten uit te breiden. In 1991 werd er een magazijn gebouwd met showroom op het industrieterrein Kruismaten, dit als aanvulling op de bestaande meubelwinkel in het centrum van Elburg. In 1996 hebben wij nog een low budget woonwinkel geopend op het industrieterrein Kruismaten aan de haven.

Het was niet eenvoudig was om 3 verschillende meubelzaken te exploiteren binnen 1 plaats en omdat er een nieuw industriegebied werd ontwikkeld op een fraaie zichtlocatie in Elburg, hebben wij besloten hier een prachtig pand op te bouwen en ons te concentreren op 1 locatie.

Dit is het huidige pand van Weber Woonwereld, met diverse woonwinkels onder 1 dak kan je hier slagen voor de totale inrichting van jouw woning. Bij ons ben je aan het juiste adres voor meubels, accessoires, cadeauartikelen, slaapkamer, woonstoffering en zelfs voor een keuken. Weber Woonwereld is in zijn lange bestaan uitgegroeid tot een Woonwereld van formaat.