Therdex

Het merk Therdex ontstond in 2009. Juist in de periode dat PVC vloeren bekendheid begonnen te krijgen. Direct werden alle pijlen gericht op productontwikkeling. Met het besef dat écht mooie producten het verschil maken. Producten die de sfeer van het materiaal voelbaar en zichtbaar overbrengen. Met de voordelen van PVC.
Brede, lange planken. Dat was een eerste ontwikkeling, zo’n 10 jaar geleden. Inmiddels achterhaald; nieuwe ontwikkelingen volgden snel. Een echt goede collectie visgraat vloeren, die wij steevast Herringbone Series noemen. Een collectie waarbij de plankformaten precies kloppen. Zoals het hoort.

Recent volgde de Hongaarse Punt. Of liever gezegd: De Therdex Chevron Series. Qua productontwikkeling een forse uitdaging. Het resultaat mag er zijn. Van Therdex mag variatie verwacht worden. Zo ontwikkelen we de Chevron Series niet op zichzelf; we ontwikkelden meteen een visgraat en grote plank in dezelfde lijn. Kortom: Alle mogelijkheden om de ruimte het juiste karakter te geven.

De gehele Therdex collectie is te bezichtigen bij Decorette.