Kayori

Over Kayori

Kayori is een beddengoed merk dat is geïnspireerd op Japanse wijsheden, waarin het bewustzijn en de schoonheid van natuurlijke materialen centraal staan. Het beddengoed is duurzaam en verantwoord geproduceerd en bestaat uit unieke, eigentijdse ontwerpen, passend bij een bewuste levensstijl.

Kayori wil bewuste consumptie aantrekkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Het merk probeert de juiste balans tussen prijs, stijl en vooral kwaliteit te bieden. De producten van Kayori worden dan ook geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieucriteria, onder veilige en humane omstandigheden. Om dit te kunnen waarborgen houdt Kayori zich aan bepaalde certificeringen. Keurmerken als OEKO-TEX 100, GOTS, BSCI en Fairtrade geven aan dat het materiaal en het productieproces onderworpen zijn aan de eisen van toonaangevende instanties en dat er strikte controles op plaatsvinden. Zo kun je genieten van (h)eerlijk en eigentijds beddengoed waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Zowel in onze winkel als online hebben wij slechts een klein gedeelte van de uitgebreide collectie staan. Mocht u een item willen bestellen welke u niet bij ons tegen bent gekomen kunnen wij dit voor u in orde maken. Hiervoor kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Logo Coco Maison
Logo Orac
Logo Stas
Logo HookedOnWalls
Logo Arte
Logo Therdex
Logo Hollandsche Vloeren
Logo NIVEAU
Logo Novilon
Logo Luxaflex
Logo Beddinghouse
Logo WOOOD Exclusive
Logo Comfort Suite
Logo Leclerq en Bouwman
Logo Silvana Support
Logo De Toekomst
Logo Moods Collection
Logo Weber Huiscollectie
Logo Passe Partout
Logo Kayori
Logo M-Line
Logo Richmond Interiors
Logo Caresse
Logo Eleonora
Logo Zuiver
Logo Eastborn
Logo By-Boo
Logo Pullman
Logo Avek
Logo Dutchbone
Logo Auping