Comfort Suite

Over Comfort Suite

Comfort Suite heeft een passie voor slapen. Een mooi design, oog voor detail en comfort voor een betaalbare prijs. Met de comfortabele lattenbodems, heerlijke matrassen en stijlvolle boxsprings word je elke dag uitgerust en ontspannen wakker. Het is zelfs mogelijk om de boxspring voor jouw droomslaapkamer helemaal zelf samen te stellen. Ontdek en ervaar het assortiment bij Weber Slapen!

Waarom Comfort Suite?

Vakkundig slaapadvies

Bij Weber Slapen wordt vakkundig slaapadvies gegeven door onze slaapadviseurs. Dankzij de uitgebreide collectie bedden, boxsprings, ledikanten en matrassen is het vinden van het beste matras geen probleem.

100 dagen slaapgarantie

Uitgerust ontwaken wordt gemakkelijk op een matras dat is ingesteld op jouw slaaphouding, lichaam en eisen van comfort. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteiten van onze producten en adviseurs bieden wij je 100 dagen omruilgarantie op onze matrassen. Indien je binnen de 100 dagen liever een harder of zachter matras wenst kun je deze eenmalig omruilen bij Weber Slapen.

Om dit goed uit te kunnen proberen dien je minimaal 30 dagen het nieuwe matras te hebben geprobeerd, je lichaam heeft enkele weken nodig om aan het nieuwe matras te wennen. Mocht het matras niet bevallen kun je het eenmalig in de winkel omruilen met een matras welke past binnen de hoes van het aangeschafte matras. De slaapgarantie geldt voor eenpersoonsmatrasen en betreft de kern, je behoudt in ieder geval de hoes.

Transportkosten zijn voor eigen rekening. Indien er wordt omgeruild voor een duurdere variant dient de meerprijs bij te worden betaald. Bij een voordeligere variant wordt het prijsverschil teruggegeven.

Boxspring zelf samenstellen

Omdat de Comfort Suite collectie een breed scala aan boxsprings omvat kun je deze helemaal naar eigen wens samenstellen. Je hebt keuze uit afmetingen, matrassen en zelfs uit stoffen en kleuren. Kies je bijvoorbeeld voor een microvezelstof boxspring of voor een fluwelen boxspring? Wij helpen je graag met het kiezen van de boxspring die het beste bij je past.

Gratis levering en montage

Bij Comfort Suite leveren en monteren wij alle bedden en boxsprings gratis vanaf 750 euro. Zo heb je zelf geen omkijken naar het nieuwe bed en nemen wij alle zorgen uit handen. Je hoeft hem alleen nog maar op te maken.

Logo Texeler
Logo Duvet Doré
Logo Ducky Dons
Logo Coco Maison
Logo Orac
Logo Stas
Logo HookedOnWalls
Logo Arte
Logo Therdex
Logo Hollandsche Vloeren
Logo NIVEAU
Logo Novilon
Logo Luxaflex
Logo Beddinghouse
Logo WOOOD Exclusive
Logo Comfort Suite
Logo Leclerq en Bouwman
Logo Silvana Support
Logo De Toekomst
Logo Moods Collection
Logo Weber Huiscollectie
Logo Passe Partout
Logo Kayori
Logo M-Line
Logo Richmond Interiors
Logo Caresse
Logo Eleonora
Logo Zuiver
Logo Eastborn
Logo By-Boo
Logo Pullman
Logo Avek
Logo Dutchbone
Logo Auping