Interieuradvies

Video gesprek
Telefonisch
Video gesprek

Kies je voor en videogesprek? Bepaal zelf welk programma er wordt gebruikt.

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten maar de Weber Woonwereld interieuradviseurs staan online voor je klaar om van je huis een thuis te maken. Tijdens een videobel afspraak (circa 30 min.) krijg je antwoord op jouw woonvragen! Kies je voor Skype, what’sapp bellen of teams?

Telefonische afspraak

Liever telefonisch bellen voor meer informatie over jouw favoriete meubel?

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten maar de Weber Woonwereld interieuradviseurs staan online voor je klaar om van je huis een thuis te maken. Tijdens een belafspraak krijg je antwoord op jouw woonvragen! Maak nu een afspraak.

Ben je geïnteresseerd in de collectie van Weber Woonwereld, Pronto Wonen, In.House of Superkeukens en heb je meubels, keukens of bedden gezien die je aanspreken? Maak dan een afspraak met één van onze interieur stylisten. Een interieuradviseur komt vaak met ideeën waar je zelf niet aan denkt. Met onze ruime collectie in verschillende stijlen vind je altijd meubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Onze stylisten helpen je om jouw stijl te ontdekken, of vinden de juiste mix!

Voorraad modellen

Bekijk hier onze gratis interieuradvies mogelijkheden of klik op de knop en ga naar de voorraad collectie om jouw woonwereld samen te stellen.


Bekijk de voorraad collectie!