Maatregelen Coronavirus

Update 3-4-2020

Wij zijn geopend

Weber Woonwereld hanteert geen aangepaste openingstijden. Wel volgen we de richtlijnen die gesteld zijn door het RIVM om de veiligheid voor medewerkers en klanten te waarborgen.

  • De winkel wordt extra schoongemaakt.
  • Onze medewerkers beperken fysiek contact, wassen regelmatig hun handen, houden gepaste afstand en schudden geen handen.
  • We vragen jou om zoveel mogelijk met de pin te betalen om handcontact te beperken.
  • Zodra een medewerker last krijgt van verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of verhoging dan blijft hij/zij direct thuis.

Wij blijven bezorgen

Onze eigen chauffeurs komen nog steeds bij jou thuis langs om de bestelde goederen te bezorgen. Hiervoor zijn extra richtlijnen ingesteld die ervoor zorgdragen dat bezorgmomenten kunnen blijven doorgaan:

  • Onze medewerkers beperken fysiek contact, reinigen hun handen voor binnenkomst en houden gepaste afstand, wij schudden geen handen.
  • Onze bezorgers hebben een pinautomaat bij zich voor betaling, deze wordt geregeld schoongemaakt.
  • Zodra een medewerker last krijgt van verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of verhoging dan blijft hij/zij direct thuis.
  • Indien jij als klant last hebt van corona-verschijnselen, of in contact bent geweest met iemand die het coronavirus heeft, vragen wij om direct de afspraak te annuleren, of dat wij de goederen ongemonteerd bij jouw voordeur mogen afzetten. Onze bezorgers mogen dan NIET bij jou binnenkomen of contact maken. Als wij de goederen voor de deur mogen plaatsen, zonder visueel contact te hebben, dan vragen wij om van tevoren het aankoopbedrag over te maken.

Webshop

Het Coronavirus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Volgens de laatste berichtgeving blijft PostNL gewoon pakketten bezorgen. Wij blijven daarom ook de webshopbestellingen versturen, deze zullen zoals gewoonlijk binnen 1 werkdag geleverd zijn.

Voor vragen en/of bestellingen zijn wij ook telefonisch bereikbaar, zie hiervoor onze contact pagina.