De woontrends van 2020!

Een nieuw jaar betekend nieuwe trends. Speciaal voor jou hebben we de woontrends van 2020 met moodboards in beeld gebracht. 

VINTAGE ROSE

De warme, sjieke tinten zijn dit jaar  niet te missen in huis. De romantische roze kleur voegt gelijk een warme en gezellige sfeer toe aan een ruimte. Maak het af door een mooie vaas met wilde bloemen neer te zetten of ga voor een aantal dieren beeldjes!

Kleuren: mos groen, oker en pomgranate
Materialen: metaal, velours, glas, keramiek

BLUE TONES

Blauw is de kleur van rust. Daarom is het geen wonder dat de kleur goed werkt in een woonkamer of slaapkamer. De kleur is perfect om een rustige sfeer te creëren in een ruimte. Dat kan al door te letten op details. Door leuke accessoires toe te voegen bijvoorbeeld een kleed op de bank of een aantal mooie vaasjes heb je deze trend binnen no-time in huis. Qua planten en bloemen het het mooi om te kiezen voor afgezwakte vergrijsde takken en planten.

Kleuren: diverse blauwtinten en een vleugje salie
Materialen: hout, beton, grove stoffen.

PURE OCRE

In 2020 is er geen ontkomen aan de okergele kleur. Okergeel geeft veel energie en leven. Om het wat subtieler te maken is deze warmgele tint perfect te combineren met een donkergroene kleur. Combineer bijvoorbeeld de felle kleur met grote planten om een tropische sfeer te creëren. Beeldjes van dieren passen hier ook goed bij. Of pak het groter aan door te kiezen voor een okergele fauteuil!

Kleuren: mosterd, spiced honey, oker, mos groen, olijf groen.
Materialen: velours, keramiek, glas, zwart hout, metaal in de kleuren koper, bros, goud en zwart.

WARM RETREAT

Last but definitely not least: Warm Retreat. De warme kleuren mogen dit jaar niet ontbreken. Deze bohemian trend laat de ruimte lijken alsof je in je eigen retreat zit. Combineer verschillende structuren en prints om zo meer sfeer te creëren.

Kleuren: terra, roest, bruin tinten, warm rood, dieren prints
Materialen: pluimen, riet, beton, keramiek, glas, hout

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een woonstijl of bij het bepalen van kleuren voor jouw interieur? Bij Weber Woonwereld bieden wij interieuradvies op maat aan! Kies voor een gratis advies door één van onze stylisten of ga voor een uitgebreid interieurplan aan huis. We denken graag met je mee!