Pronto woonthema’s najaar 2020

De plaids mogen uit de kast en de kaarsen mogen weer aan! De herfst is begonnen. Wil je die herfstsfeer ook in je interieur creĆ«ren? Haal dan de typische herfstkleuren van buiten naar binnen! In dit blogbericht geven wij een inspiratie overzicht over de nieuwe najaarskleuren bij Pronto Wonen. Om het binnen weer gezellig te maken, is het prettig de nodige inspiratie op te doen. Niet voor niets zien we in het najaar de nodige interieurtrends voorbij komen.Ā  Welke woontrends gaan we de komende maanden terugzien?

Woonthema 1:
Vintage Vibe

In dit woonthema draait alles om Vintage Vibe waarin de kleur blauw centraal staat. Blauw staat bekend als een koele kleur, maar het heeft ook een stoere en warme kant. Wanneer je bijvoorbeeld een wand of plafond blauw verft, geeft dit een warm en knus gevoel. Wij combineren het dit najaar met naturellen en bruin tinten. Daardoor krijgt het een winters gevoel met een accent blauw. Diverse blauw tinten mixen we met beton, zwart, rieten naturellen, diverse bruin tonen, glas, keramiek in diverse kleuren passen hier goed. Het groen in dit thema zien we vooral in matte vergrijsde kleuren.

Woonthema 2:
Bright Autum

Een rijk thema waar diverse tinten groen gecombineerd worden. Het zeegroen is een mooie tint die zorgt voor een frisse look. Verder zien we dit gecombineerd met roest en terra, naturellen, zwart en bruin. Riet, gerecycled glas, terracotta vazen in diverse kleuren, zwarte of roest metalen objecten passen hier bij. Planten zijn natuurlijk niet weg te denken in dit thema, alle soorten en maten passen hier.

Woonthema 3:
Warm Sand Stone

In dit thema zien we terra, roest, sand stone, koper en champagneĀ  gecombineerdĀ  met donkere tinten voor een rijk najaarsgevoel.Ā  Door lichte tinten zoals beige, zand, naturel toe te voegen gaat het wat meer leven. Terracotta, gekleurd glas, metaal, en natuurlijke materialen passen hier mooi. Qua planten gaan we hier meer voor mat en donker groen, bloemen in de terra kleuren en pluimen passen hier ook goed.

Woonthema 4:
Unique Oker

Het oker en bruin zorgen voor een warm sfeervolle geheel. Bont, dierenprints, velours zien we hier in overvloed, ook de etnische tonen kunnen hier goed gecombineerd worden.Ā  Meerdere bruin tinten met oker en gouden accenten maken een sjiek totaal plaatje van. Gekleurd glas, hout, keramiek, goud, champagne, riet, velours, bont, pluimen en rijke bossen bloemen maken dit thema helemaal af.