Creëer je eigen trendy jungle

Een botanisch huis. Dit is wat we steeds meer tegenkomen. Wie heeft er nu niet een huis vol planten?  We krijgen allemaal weer groene vingers van deze fantastische voortzettende trend. Maar dat is nog niet alles. Een ware jungle in huis met dieren dat is pas tof! Luipaard kussens, kussens met zebra’s of wat voor dieren dan ook. Ornamenten van olifanten, nijlpaarden en echt je kan het zo gek niet bedenken. Je komt bijna alle dieren uit de jungle tegen.

Tip: Zet verschillende hoogtes dieren in volgorde van hoog naar laag. Combineer dit net als op bovenstaande afbeelding met leuke vaasjes, waxinelichthouders en een beetje groen. Hou het speels door zwart en goud te combineren.

 

De één vindt een luipaard print ordinair en de ander vindt het juist stijlvol. Is de klassieke panterprint niks voor jou? Misschien doet de panterprint in een modern jasje je dan wel van mening veranderen. Zo heeft de print in combinatie met trendkleuren, zoals okergeel of opvallende kleuren als groen, rood en blauw een heel andere, modernere uitstraling.

Deze stoere Cheeta is een lust voor het oog. In het ornament zit een zichtbare huid structuur en de ogen lijken je recht aan te kijken. De Chita is de perfecte toevoeging aan je jungle thuis of om juist een jungle mee te beginnen.

 

Het in goud uitgevoerde ornament Nijlpaard blijft ook een stoertje onder de dieren.
Voornamelijk omdat hij zijn bek geopend heeft en je recht tegen zijn tanden aan kijkt.. Durf jij het aan? Stoer en Chique is die tegelijk. Vooral in zijn gouden jasje.

 

De aap zit met een vinger in de mond na te denken. Met de staart om de benen heen gekruld. In een nadenkende positie. Ook de aap heeft een prachtige huidstructuur en is erg gedetailleerd. Wat ons betreft mag de aap zeker niet ontbreken in een jungle.

 

Sierkussen Gazza in Bizon bruin maakt dat het jungle gehalte een extra zetje krijgt. Deze warme kleur combineert juist uitstekend met een groene of grijze bank. Zo krijg je toch dat stukje contrast en warmte. De velvet stof maakt dat je om al het stoere wat af te zwakken een chique element toe kan voegen. Dit is juist tof als tegenhanger in een stoer industrieel interieur.