Pronto Voorjaarsthema’s 2020

De lente is begonnen en dus is het tijd om je interieur klaar te maken voor het nieuwe seizoen! Het is even omschakelen maar door de voorjaarskleuren in huis te halen en te zorgen voor veel lichtinval creëer je een frisse boost. Haal buiten een beetje naar binnen met mooie planten en kleurrijke accessoires. In dit blogbericht geven wij een inspiratie overzicht over de nieuwe voorjaarsthema’s van Pronto Wonen.

BLUE LOFT

Woorden als warm, stoer, sober en veel grijsblauw-tinten kenmerken dit thema. Wanneer je kiest voor dit woonthema zit je vrijwel altijd goed als het gaat om kleur toevoegen in huis. Dit komt omdat het juist een kleur is die je overal bij kunt combineren. De blauwe kleur is een koele tint, daarom is ons advies altijd te kiezen voor een combinatie met een houten meubel. Bijvoorbeeld een mooie stoere houten eettafel of een robuuste houten kast. Kies je toch voor een opvallende blauwe kleur op je muur; zet dan altijd een houten kast of een houten wandtafel hiervoor, zo ontstaat er direct veel sfeer.

Kleuren: grijs, blauw, verweerde tinten
Materialen: beton, hout, riet, gekleurd glas

NATURAL TWIST

Let’s Twist met mooie matte groentinten en een vleugje spiced honey. Maak het ‘luchtig’ met riet en meerdere wittinten. Dit duurzame woonthema draait voornamelijk om het gebruik van natuurlijke en eerlijke materialen met een unieke uitstraling. Zo geef je je interieur persoonlijkheid en een verantwoorde, eigenzinnige twist. De aardse en koude materialen binnen het woonthema Natural Twist worden gecombineerd met warme en zachte tegenpolen voor een sfeervol geheel. Materialen als hout en een velvet stof zijn goede voorbeelden van een warme en zachte toevoeging met een natuurlijke en aardse uitstraling. Qua accessoires passen, lampen, houten bankjes/krukjes of stoelen van rotan, riet en bamboe erg goed bij dit woonthema. Kies voor stoere elementen zoals bijzettafels en kasten van robuust hout. Een grote gevallen tak uit het bos, een stoere gedroogde (nep) berenklauw of een veldboeket maken het compleet.

Kleuren: Cognac, oker, mosterd, zwart van hout.
Materialen: beton, metaal, glas, keramiek, velvet

FRIENDLY GINGER

Friendly Ginger staat voor vrolijke zomerse kleuren!

Kleuren: mosterd, zacht koraal, bruin, spiced honey, wit.
Materialen: riet, hout, beton, keramiek, grassen of pluimen

ETNIC MOMENTS

Etnic Moments Natuurlijk stoer wonen doe je met heel veel natuurlijke materialen. Haal buiten naar binnen toe!

Kleuren: zwart, wit, groentinten
Materialen: rotan, grassen, hout, prints, planten