Ontdek de Comfort Collectie

Zo stel je jouw relaxfauteuil samen:

stap 1: Kies je maat
Het belangrijkste van jouw relaxfauteuil: dat ‘ie lekker en comfortabel zit. Dat kan alleen als de stoel perfect bij je past. Daarom zijn bijna al onze relaxfauteuils verkrijgbaar in meerdere maten; Extra Small tot Extra Large.

stap 2: Kies je uitvoering
Kies de rug- en armleuningen die het beste bij jou passen. Ze worden helemaal op je lichaam afgestemd,  zodat je kunt genieten van ultiem zitcomfort. Een onderstel is bepalend voor de uitstraling en maakt jouw relaxfauteuil helemaal af.

stap 3: Kies je stof of leder
We beschikken over een uitgebreide collectie stoffen en ledersoorten van de beste kwaliteit. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van stof of leder. Veel meubels uit de In.House collectie kunnen worden uitgevoerd met dezelfde bekleding. Zo zorg je voor een mooie eenheid in je interieur.

stap 4: Kies extra comfort
Je kunt jouw relaxfauteuil laten uitvoeren met een handmatige bediening, maar denk ook eens aan een elektrische bediening die werkt op een motor of een motor met accu. Een hoofdsteun zorgt voor de juiste ondersteuning van je lichaam. En wat denk je van een massagefunctie of stoelverwarming? Je kunt zelfs een USB laadpoort toevoegen aan jouw stoel.

De verkoopadviseurs in de winkel staan voor je klaar en weten alles over extra opties, de juiste maatvoering en de vele mogelijkheden van onze modellen. Kom eens langs in onze showroom, blader voor inspiratie door het speciale relaxmagazine of bekijk de Comfort Collectie alvast online!