Je meubels onderhouden doe je met deze producten!

Je wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je nieuwe meubels. Goed onderhoud is daarom belangrijk om je meubels mooi te houden! Ieder meubelstuk vraagt een andere aanpak. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment met de beste producten voor het onderhoud van jouw meubels.

Onderhoudsproducten voor textiel & leder

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom raden wij aan om nieuwe (of net gereinigde) meubels te beschermen tegen vlekken met bijvoorbeeld onze ‘Textile & Leather Protector’ van Pronto Wonen of de Clean & Care producten van In.House. Met deze producten versterk en herstel je de waterafstotende eigenschappen van textiel en leer. Vocht kan niet meer doordringen in het materiaal waardoor er geen vlekken meer kunnen ontstaan. Dit product is geschikt voor alle textiele bekleding en volaniline leder zoals bijvoorbeeld nubuck, suède en pilotenleder. Doe jezelf en je meubel een plezier en bescherm het materiaal vanaf het begin. Want we weten allemaal; een ongeluk zit in een klein hoekje!

Onderhoudsproducten voor hout

Naast textiel en leer wil je ook je houten meubels goed verzorgen. Heb je een meubel van onbehandeld hout? Begin dan met een goed impregneermiddel. De ‘Woodsealer’ van Pronto Wonen is een gebruiksklare impregneerolie die het hout nauwelijks laat verkleuren. Deze olie voedt het hout en beschermt tegen vlekken. Ook te gebruiken op parket. Daarnaast hebben we ook een houtreiniger in ons assortiment. Dit product reinigt vlekken, maar is ook zeer geschikt om te gebruiken als voorbehandelingsmiddel alvorens je andere onderhoudsmiddelen gebruikt voor hout. Denk aan ‘Teakfix’, ‘Waxoil’ en ‘Antiekwas’.

Onderhoudsproducten voor verschillende materialen

Ben je op zoek naar een reinigingsmiddel dat je voor verschillende materialen kunt gebruiken? Dan is de ‘Multicleaner’ van Pronto Wonen iets voor jou! Dit product is te gebruiken op dekkend mat gelakte oppervlakten en kunststof bekleding. Het perfecte product om vlekken te verwijderen! Het wordt vaak vergeten, maar met goed onderhoud heb je veel langer plezier van je meubels. Bezuinig hier dus niet op!

Anti kras-producten

Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan anti kras-producten. Viltjes kun je onder de stoelpoot plakken of schroeven, om krassen op de vloer te voorkomen. De viltjes hebben we in verschillende vormen, zodat het viltje onder iedere stoelpoot of meubelpoot past. Kies hoeveel stuks vilt je nodig hebt en welke kleur het best bij jouw stoel of meubel past.