Inspiratie: de mooiste hanglampen voor in je interieur

Hanglampen, ze zijn er in ontzettend veel verschillende woonstijlen, kleuren, vormen en formaten. Goede verlichting is belangrijk én geeft sfeer in huis. Jouw interieur maak je helemaal compleet met een mooie en matchende hanglamp. Maar voor welke hanglamp kies je? Om de keuze wat makkelijker te maken, zetten wij de mooiste hanglampen, uit ons uitgebreide assortiment, voor je op een rijtje.

Hanglamp Adelaide

Deze speelse, charmante hanglamp ‘Adelaide’ komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD Exclusive. Adelaide is gemaakt van papiertouw dat is gevlochten om een metalen basis. Het speelse effect van deze hanglamp wordt versterkt door de verschillende patronen in de kap. Dankzij het opengewerkte touw verspreid deze lamp een diffuus en sfeervol licht.

Hanglamp Kace

Deze warme en sfeervolle ‘Kace’ hanglamp komt ook uit de collectie van WOOOD Exclusive. Kace is gemaakt van jute en is gevlochten om een metalen basis, waardoor hij een speels licht verspreid. Het jute is gevlochten in een soort geometrisch, driehoek patroon.

Hanglamp Loco

Hanglamp ‘Loco’ van LABEL51 is een karakteristieke lamp met een opvallend, simplistisch design. Loco biedt ruimte om maar liefst acht lichtbronnen te plaatsen, voor de maximale lichtopbrengst. De gave strakke lijnen gecombineerd met de toffe opvallende houten details zorgen voor een designstuk aan het plafond.

Hanglamp Raffelo

Hanglamp ‘Raffelo’ is absoluut een kunstwerk boven je tafel! De lamp is gemaakt van metaal, waarbij je de keuze hebt uit ambachtelijk zilver of dark industrial. De smalle pijlers, versmolten met de binnenrand vormen een rechthoek en geven een prachtig lichteffect. Geheel volgens het architectenprincipe, gelijk is ongelijk, zijn de pijlers op ongelijke hoogte van elkaar vast gemaakt, waardoor de lamp de sfeer van een mooi kunstobject gekregen heeft.

Hanglamp Timber

Hanglamp ‘Timber’ van LABEL51 is een speelse lamp met een opvallend en uniek design. Timber biedt ruimte om maar liefst vijf lichtbronnen te plaatsen, voor de maximale lichtopbrengst. De robuuste houten basis gecombineerd met de speelse strijkijzerkoorden in verschillende lengtes maken deze lamp tot een sensationeel item.

Hanglamp Soltino

Hanglamp ‘Soltino’ is een ware parel uit de verlichting collectie van Pronto Wonen. De hanglamp is uitgevoerd met 5 lampen met een ‘open oog’ met een oud zilveren kleur.