Gezelligheid begint bij een ovale eettafel

Het effect van een ovale eettafel is uniek. Het draagt iets met zich mee waarover geen enkele andere eettafel zich beschikt. Een speciaal gevoel van saamhorigheid. Door zijn vorm is de tafel compacter, maar biedt nog steeds de ruimte van een rechthoekige eettafel. Daarbij zijn de tafelpoten van elke tafel ook nog eens compleet naar eigen wens aan te passen. Van een kop koffie tot een glas wijn: een goed verhaal is aan een ovale eettafel niet te missen.  Om de gezelligheid niet voorbij te lopen, hebben we de beste voor je geselecteerd. Welke verdient jouw gezelschap?

Eettafel Romaro (teak mix kruispoot)

De Romaro is een eettafel met pit. Door zijn robuuste blad en stalen kruispoten, ben je gegarandeerd van een tafel die tegen een stootje kan. Het onderstel is grof gelast, wat in combinatie met het teak houten blad dat stoere karakter smeed. De Romaro is gemakkelijk te monteren.

Eettafel Robusto (vintage grey kruispoot)

Passie: dat is hét kenmerk van de Robusto. Die passie is toegepast tijdens zijn productie en is zondermeer terug te zien in de fijne nerf van het massieve acaciahout. Het blad en de kruispoot zijn allebei van deze houtsoort. Acacia heeft van nature een rode gloed, waardoor de kleur van het blad door Uv-straling na verloop van tijd warmer wordt. De Robusto biedt plaats voor maximaal zes personen.

Eettafel Tavolo (turf)

De Tavolo is een eettafel gevormd met ambacht: en dat voel je. Het blad is van massief eikenhout, genoest en op speciale wijze geborsteld. De barstjes, noesten en oneffenheden zorgen voor een uniek karakter. Het zijn juist de imperfecties die de Tavolo doen uitblinken. De tafel is afgewerkt met laagje grondlak en een topcoat.

Stretto

Als je voor Stretto kiest, dan kies je voor een landelijk karakter. De tafel is gemaakt van Mindi hout. Ook wel beter bekend als Indische sering of Chinaberry. Dit hout is afkomstig van plantages in Australië, India en China. Het meest praktische kenmerk van deze houtsoort, is dat het relatief weinig last heeft van krimpen en kromtrekken. En niet onbelangrijk: het hout is afgewerkt met een matte laklaag, waardoor onderhoud bij deze eettafel kinderspel is.

Novaro (teak mix rough)

De Novaro kan beschreven worden in één woord: robuustheid. Teakhout is een zeer populaire houtsoort die zijn oorsprong vindt in Zuidoost-Azië. Het is een sterke en duurzame soort. Die elementen zijn terug te vinden in de Novaro, een eettafel waarvan het blad is geborsteld om het zo die ruwe en uitdagende look te geven. Het grof gelaste stalen onderstel voegt er ook nog eens een stoer en industrieel element aan toe.

Mascaro

Waarin de Mascaro zich onderscheid van de rest, is dat deze een Lamulux blad heeft. Lamulux, ook wel bekend als melamine, heeft de uitstraling van hout, maar is vele malen gemakkelijker in onderhoud. Melamine is naast zijn gebruiksvriendelijkheid, ook nog eens zeer slijt-, stoot- en kras vast. De Lamulux van de Mascaro is verkrijgbaar in vier kleuren: mango decor, oriënt decor, tabacco decor en naturel decor. Zo zit je met de Mascaro al snel op het juiste pad naar een eigentijdse en stijlvolle inrichting.