De trend van het moment: visgraat meubels

Sfeervolle meubels met visgraatmotief: een ├ęchte musthave in het interieur. Het is uniek, luxe en net even wat anders. Het welbekende patroon zagen we het laatste jaar al vaker terugkomen in het interieur en langzaamaan zien we het nu ook steeds meer terugkomen in verschillende soorten meubels. Van kasten tot salontafels, bij ons is alles verkrijgbaar met dit prachtige motief. Het is wel duidelijk, wij zijn gek op visgraat! In deze blog zetten wij daarom al onze meubels met visgraat op een rijtje.

Salontafel Veneta

Bij Salontafel Veneta wordt eiken fineer naturel in visgraatmotief gecombineerd met zwart metalen poten. Deze stoere salontafel geeft een industri├źle look binnen je interieur. Het is ook beschikbaar met U-poten of met een zwart blad.

Eettafel Veneta

Deze eetkamertafel is uitgevoerd met een blad in eiken fineer met visgraat motief en zwarte metalen poten. De eetkamertafel is beschikbaar in verschillende maten (160 cm, 190 cm of 220 cm) en je kunt kiezen tussen U-poten of T-poten. Het blad kan in zijn geheel in een naturel of zwarte kleur geleverd worden.

Tv-meubel Veneta

Tv-meubel Veneta is uitgevoerd in eiken fineer met visgraatmotief, zwarte romp en zwarte metalen poten. Het tv-meubel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en opstellingen. Zo is er keuze uit een: tv-meubel van 109 cm met 1 deur, 1 lade en 1 open vak, een tv-meubel van 154 cm met 2 deuren, 1 lade en 1 open vak of een tv-meubel van 199 cm met 3 deuren, 1 lade en 1 open vak. Alle tv-meubels zijn verkrijgbaar in een naturel of een zwarte kleur. De lades hebben een soft-close systeem. Daarnaast is het open vak voorzien van een ronde opening voor de kabeldoorvoer, handig!

Opbergkast en boekenkast Veneta

De industri├źle opbergkast Veneta is uitgevoerd in eiken fineer en visgraatmotief met 4 deuren, 2 laden (met soft-close systeem) en 1 open vak over de gehele breedte. Een ideale grote kast om spullen zichtbaar en niet-zichtbaar in op te bergen ;). De opbergkast wordt gemonteerd geleverd en is daarnaast leverbaar in de kleuren: naturel en zwart of als minder breed model (boekenkast versie).

Dressoir Veneta

Dressoir Veneta beschikt over 3 deuren en 3 laden om spullen niet-zichtbaar in op te bergen. De poten en het frame zijn in zwart metaal uitgevoerd en de lades zijn voorzien van soft closing. Handig om te weten is dat je het meubel niet hoeft te monteren. Dit hebben wij al voor je gedaan :). Het dressoir is leverbaar in de kleuren: naturel en zwart.