De beste 5 boxsprings van 2021

Iedereen weet dat een goede nachtrust een positieve bijdrage aan de gezondheid levert. Slaap je niet lekker? Kies dan de boxspring die het best bij je past. Hieronder vind je daarvoor de beste 5 boxsprings uit de Weber Slapen collectie.

5. Avek – Boxspring Ninety – 180×210 – Verstelbaar

Avek staat voor Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. Het Nederlandse beddenmerk dat ook ver buiten Nederland door velen wordt gebruikt om een goede nachtrust mee te behalen. In 1927, in Surhuisterveen is het allemaal begonnen en daar worden de Avek bedden nog steeds op maat gemaakt.

Boxspring Ninety is een comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen.

Met een druk op de knop breng je de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door jou gewenst stand. De veilige elektromotor bedien je via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening.

4. Caresse – Boxspring 4550 – 180×210 – Vlak

Caresse, de slaapbeleving bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt de volmaakte afsluiting van de dag en zorgt voor glans aan vele nachten. De boxsprings van Caresse onderscheiden zich niet alleen door comfort en ondersteuning maar ook door de fantastische ventilatie en de doorzachte vormgeving die helemaal van deze tijd is.

Geniet optimaal van het heerlijke comfort en het tijdloze uiterlijk van de Caresse boxspring 4550. Moderne kleuren en stoffen, vakmanschap en oog voor detail.

Standaard wordt de Boxspring 4550 geleverd met twee 7-zone pocketvering matrassen van 23 cm dik, 2-zijdig afgedekt met 4 cm hoogwaardig HR-40 koudschuim en voorzien van 500 6-slags veren.

3. M-line – Boxspring Intense – 180×200 – Vlak

“Sleep Well, Move better” luidt de slogan van het Nederlandse beddenmerk M-Line. M-Line produceert onder andere matrassen, boxsprings, hoofdkussens, toppers, bedbodems en bedtextiel van hoogwaardige kwaliteit.

De M-line Intense heeft een klassieke uitstraling, terwijl hij van binnen hypermodern is. Net als uw matras is deze boxspring namelijk uitgerust met de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dat maakt de Intense tot een boxspring die optimaal samenwerkt met uw M-line matras.

De Intense kunt u combineren met de M-line Cool Motion 1 t/m 8.
De Cool Motion matrassen 3 t/m 8 zijn gestoffeerd leverbaar. Hierbovenop legt u een 5 of 8 cm hoge M-line topper van visco-elastisch schuim.

2. Auping – Boxspring Original – 180×200 – Vlak

De Nederlandse beddenfabrikant Auping is opgericht in 1888 te Deventer. Het bekendste en grootste beddenmerk van eigen bodem. De collectie van Auping omvat bedden, boxsprings, matrassen, dekbedden, hoofdkussens, sierkussen, nachtkastjes en dekbedovertrekken. Met meer dan 130 jaar ervaring is Auping hét merk om geweldig mee in slaap te vallen.

De Original boxspring heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de boxspring een beetje lijkt te zweven. Door de keuze uit 5 hoofdborden en 89 verschillende stoffen kun je de Original boxspring helemaal aanpassen naar jouw wensen. Het samenspel van de spiraalbodem, pocketveren en matras zorgt voor een goede ondersteuning en ventilatie waardoor jij kunt vertrouwen op een goede nachtrust.

1. Comfort Suite – Boxspring Room 100 – 180×200 – Vlak

Comfort Suite heeft een passie voor slapen. Een mooi design, oog voor detail en comfort voor een betaalbare prijs. Met de comfortabele lattenbodems, heerlijke matrassen en stijlvolle boxsprings word je elke dag uitgerust en ontspannen wakker. Het is zelfs mogelijk om de boxspring voor jouw droomslaapkamer helemaal zelf samen te stellen. Ontdek en ervaar het assortiment bij Weber Slapen!

Met deze voordelige boxspring geniet je optimaal van de welverdiende nachtrust. De Room 100 is een complete tweepersoons boxspring compleet met hoofdbord, boxspring, matrassen, topper en zwarte poten.

  • Gratis levering en montage*
  • Luxe bonellvering in de boxspring
  • Pocketvering in de matrassen
  • Gratis topdekmatras

Uitgevoerd met hoofdbord, 2x vlakke boxspring, 2x pocketvering matras comfort, 1 topdekmatras comfort en zwarte ronde poten.

Nu uit voorraad leverbaar voor maar €949,-