Colorboost: donkerblauw in je interieur

Goed nieuws voor fans van donkerblauw; donkerblauw is terug, yes! Blauw is de kleur van vertrouwen, rust, koelte en klassieke luxe. Het brengt originaliteit en creativiteit! Donkerblauw, zwart-blauw en grijsblauw voegen meer kleur toe aan je interieur en het is ook nog eens een tijdloze kleur, met blauw zit je altijd goed. Donkerblauw combineert makkelijk met verschillende houtsoorten, metalen en stoffen. Zo zijn de metaalsoorten: koper, goud of messing gemakkelijk te combineren met donkerblauw.

In 2021 blijven we genieten van het donkerblauwe interieur en zie je steeds vaker de muurkleuren, meubels en accessoires in deze prachtige kleur. Wil je de kleur ook verwerken in je slaapkamer? Dan heb je de ideale rustgevende tint te pakken! Met donkerblauw in je slaapkamer slaap je lekker in de zomermaanden en heb je een fris slaapkamergevoel.

Benieuwd hoe je donkerblauw in huis kan toepassen? Om het je een stukje makkelijker te maken hebben we al onze donkerblauwe items onder elkaar gezet. Kies je favoriet & shop gemakkelijk online! 💙