vtwonen

Een huis om in te (vt)wonen!

Ook jouw huis is om te vtwonen. In de vtwonen collectie vind je alles om je huis nóg mooier te maken. Basisstukken en mooimakers voor binnen en buiten in de typische vtwonen stijl: basic met een twist. Weber Woonwereld in Elburg is officieel dealer van vtwonen en dankzij de praktische stylingtips van onze adviseurs geef je jouw huis eenvoudig een vtwonen karakter. Neem een kijkje in onze onlangs vernieuwde vtwonen conceptstore (september 2020) en kom inspiratie opdoen in de speciaal ingerichte stijlkamers met de nieuwste items!

Nieuwe collecties

Twee keer per jaar heeft vtwonen nieuwe en inspirerende collecties: een voorjaarscollectie en een najaarscollectie. Collecties vol met nieuwe toevoegingen volgens de laatste trends waarmee je warmte en persoonlijkheid in jouw huis creëert.

Zowel in onze winkel als online hebben wij slechts een klein gedeelte van de uitgebreide collectie staan. Mocht u een item willen bestellen welke u niet bij ons tegen bent gekomen kunnen wij dit voor u in orde maken. Hiervoor kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Logo Texeler
Logo Duvet Doré
Logo Ducky Dons
Logo Coco Maison
Logo Orac
Logo Stas
Logo HookedOnWalls
Logo Arte
Logo Therdex
Logo Hollandsche Vloeren
Logo NIVEAU
Logo Novilon
Logo Luxaflex
Logo Beddinghouse
Logo WOOOD Exclusive
Logo Comfort Suite
Logo Leclerq en Bouwman
Logo Silvana Support
Logo De Toekomst
Logo Moods Collection
Logo Weber Huiscollectie
Logo Passe Partout
Logo Kayori
Logo M-Line
Logo Richmond Interiors
Logo Caresse
Logo Eleonora
Logo Zuiver
Logo Eastborn
Logo By-Boo
Logo Pullman
Logo Avek
Logo Dutchbone
Logo Auping