Superkeukens

Een keuken van Superkeukens past precies bij jouw wensen en jouw budget. Superkeukens is te herkennen aan Duitse topkwaliteit keukens met 10 jaar garantie en een goede service. Ontwerp zelf jouw droomkeuken en dat voor direct de beste prijs. Bij Superkeukens hoeft geen onderhandeling plaats te vinden met een keukenadviseur omdat we een duidelijk prijsoverzicht maken. Hierin is duidelijk te zien waaruit de prijs van jouw keuken is opgebouwd. Geen verrassingen, want alle extra’s en apparatuur staan vermeld!

Jij maakt ‘m Super

Bij superkeukens hebben we een grote variatie aan keukens in onze showroom staan. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen over de keuken van je keuze: we nemen graag de wensen en vragen met je door. Ook adviseren we over de keuze van de keukenapparatuur en de keukenaccessoires. Als de verkoper al jouw wensen kent, zal hij jouw nieuwe keuken in 3-D op een groot scherm laten zien. Want zo kun je in één oogopslag zien of het beeld voldoet aan de verwachtingen. Ben je helemaal tevreden over het resultaat? Dan bestellen wij de keuken en deze kan dan al binnen 5 weken bij je in huis staan.

Garantie

Superkeukens is een CBW erkende winkel. Kopen bij een CBW erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. De garantieregeling via het CBW is 3 jaar. In aanvulling op de garantie volgens de CBW algemene voorwaarden biedt Superkeukens kosteloos een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van 10 jaar!

Logo Texeler
Logo Duvet Doré
Logo Ducky Dons
Logo Coco Maison
Logo Orac
Logo Stas
Logo HookedOnWalls
Logo Arte
Logo Therdex
Logo Hollandsche Vloeren
Logo NIVEAU
Logo Novilon
Logo Luxaflex
Logo Beddinghouse
Logo WOOOD Exclusive
Logo Comfort Suite
Logo Leclerq en Bouwman
Logo Silvana Support
Logo De Toekomst
Logo Moods Collection
Logo Weber Huiscollectie
Logo Passe Partout
Logo Kayori
Logo M-Line
Logo Richmond Interiors
Logo Caresse
Logo Eleonora
Logo Zuiver
Logo Eastborn
Logo By-Boo
Logo Pullman
Logo Avek
Logo Dutchbone
Logo Auping