Superkeukens

Een keuken van Superkeukens Elburg past precies bij jouw wensen en jouw budget. Superkeukens is te herkennen aan Duitse topkwaliteit keukens met 10 jaar garantie en een goede service. Ontwerp zelf jouw droomkeuken en dat voor direct de beste prijs. Bij Superkeukens hoeft geen onderhandeling plaats te vinden met een keukenadviseur omdat we een duidelijk prijsoverzicht maken. Hierin is duidelijk te zien waaruit de prijs van jouw keuken is opgebouwd. Geen verrassingen, want alle extra’s en apparatuur staan vermeld!

Jij maakt ‘m Super

Bij superkeukens Elburg hebben we een grote variatie aan keukens in onze showroom staan (2e verdieping Weber Woonwereld). Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen over de keuken van je keuze: we nemen graag de wensen en vragen met je door. Ook adviseren we over de keuze van de keukenapparatuur en de keukenaccessoires. Als de verkoper al jouw wensen kent, zal hij jouw nieuwe keuken in 3-D op een groot scherm laten zien. Want zo kun je in één oogopslag zien of het beeld voldoet aan de verwachtingen. Ben je helemaal tevreden over het resultaat? Dan bestellen wij de keuken en deze kan dan al binnen 5 weken bij je in huis staan.

Garantie

Superkeukens is een CBW erkende winkel. Kopen bij een CBW erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. De garantieregeling via het CBW is 3 jaar. In aanvulling op de garantie volgens de CBW algemene voorwaarden biedt Superkeukens kosteloos een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van 10 jaar!