Riviera Maison

Rivièra Maison is een interieurmerk voor een breed publiek en het heeft een hoge ‘feel good’ associatie. Weber Woonwereld is een ‘’selected dealer’’ van dit prachtige merk waarbij exclusiviteit, sfeer en service centraal staan. Bij Rivièra Maison kan je helemaal jezelf zijn. Niet voor niets is de slogan als volgt: ‘Home is where you can be you’.

Exclusiviteit, sfeer en service

Wist je dat de Rivièra Maison collectie 4 keer per jaar compleet wordt vernieuwd? Onze stylisten zijn continu bezig om de Rivièra Maison afdeling zo sfeervol mogelijk in te richten. Op deze manier kan je altijd wooninspiratie bij ons komen opdoen. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed’ is voor ons niet goed genoeg!

Rivièra Maison Stempelkaart

Wanneer je onze winkel vaak bezoekt, is een persoonlijke Rivièra Maison stempelkaart zeker een aanrader! Bij besteding van 10 euro ontvang je een stempel, en bij een volle kaart krijg je 10 euro korting op de volgende aankoop. Deze stempelkaart hoef je niet telkens mee te nemen, deze bewaren wij voor jou bij de kassa. Wel zo gemakkelijk!

Je kan de grote Rivièra Maison afdeling vinden op de begane grond, vlakbij de hoofdingang. We heten je graag welkom in onze winkel om inspiratie op te doen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om jouw favoriete Rivièra Maison producten te bestellen in onze webshop.

Zowel in onze winkel als online hebben wij slechts een klein gedeelte van de uitgebreide collectie staan. Mocht u een item willen bestellen welke u niet bij ons tegen bent gekomen kunnen wij dit voor u in orde maken. Hiervoor kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Logo Coco Maison
Logo Orac
Logo Stas
Logo HookedOnWalls
Logo Arte
Logo Therdex
Logo Hollandsche Vloeren
Logo NIVEAU
Logo Novilon
Logo Luxaflex
Logo Beddinghouse
Logo WOOOD Exclusive
Logo Comfort Suite
Logo Leclerq en Bouwman
Logo Silvana Support
Logo De Toekomst
Logo Moods Collection
Logo Weber Huiscollectie
Logo Passe Partout
Logo Kayori
Logo M-Line
Logo Richmond Interiors
Logo Caresse
Logo Eleonora
Logo Zuiver
Logo Eastborn
Logo By-Boo
Logo Pullman
Logo Avek
Logo Dutchbone
Logo Auping