Riviera Maison

Verbouwingsopruiming

Nu bij Rivièra Maison Elburg, hoge kortingen tot 70% op een groot deel van de collectie. Kom langs in de winkel of bel voor beschikbaarheid.

Rivièra Maison is een interieurmerk voor een breed publiek en het heeft een hoge ‘feel good’ associatie. Weber Woonwereld is een ‘’selected dealer’’ van dit prachtige merk waarbij exclusiviteit, sfeer en service centraal staan. Bij Rivièra Maison kan je helemaal jezelf zijn. Niet voor niets is de slogan als volgt: ‘Home is where you can be you’.

Exclusiviteit, sfeer en service

Wist je dat de Rivièra Maison collectie 4 keer per jaar compleet wordt vernieuwd? Onze stylisten zijn continu bezig om de Rivièra Maison afdeling zo sfeervol mogelijk in te richten. Op deze manier kan je altijd wooninspiratie bij ons komen opdoen. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed’ is voor ons niet goed genoeg!

Rivièra Maison Stempelkaart

Wanneer je onze winkel vaak bezoekt, is een persoonlijke Rivièra Maison stempelkaart zeker een aanrader! Bij besteding van 10 euro ontvang je een stempel, en bij een volle kaart krijg je 10 euro korting op de volgende aankoop. Deze stempelkaart hoef je niet telkens mee te nemen, deze bewaren wij voor jou bij de kassa. Wel zo gemakkelijk!

Je kan de grote Rivièra Maison afdeling vinden op de begane grond, vlakbij de hoofdingang. We heten je graag welkom in onze winkel om inspiratie op te doen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om jouw favoriete Rivièra Maison producten te bestellen in onze webshop.