Pronto Wonen

Pronto Wonen is specialist in het inrichten van jouw woonkamer! Het zelf samenstellen van een bank, tafel of stoel kan door keuze uit elementen, stoffen, leder, poten, wielen, zitcomforts, zitdieptes of hoofdsteunen helemaal worden aangepast naar jouw wensen! Om je te inspireren en te verrassen wordt onze wooncollectie in rijk gedecoreerde stijlkamers gepresenteerd in onze winkel van ruim 1.300m2.  Bij pronto Wonen kun je rekenen op persoonlijk en deskundig woonadvies. We heten je graag welkom, de koffie staat klaar!

Meeneemformule en daardoor altijd de beste prijs!

Pronto wonen is een meeneemformule. Dit houdt in dat je als klant de keuze hebt om de meubels zelf gratis af te halen uit ons magazijn in Elburg of om te kiezen voor een bezorging aan huis tegen een meerprijs van €65. Bij bezorging moet je rekening houden met het feit dat er alleen geleverd wordt op de begane grond. Meer informatie leest u op deze pagina.

Verder hoort een stuk zelfmontage onder deze formule, wat inhoud dat bijvoorbeeld de poten onder een nieuw bankstel zelf gemonteerd moeten worden. Kies je voor gratis afhalen in ons magazijn dan kan je in overleg een gratis aanhanger reserveren om de meubels goed te vervoeren. Op deze twee manieren worden er minder kosten gemaakt en krijg jij als klant een scherpe prijs voor je meubels!

Direct uit voorraad leverbaar

Door groot in te kopen en continu te streven naar hogere kwaliteit lukt het Pronto Wonen om scherpe verkoopprijzen in de winkel te kunnen tonen. Veel van onze meubelen zijn op voorraad, daarnaast kent Pronto Wonen het snel leveren programma, zodat de meubelen die voor jou besteld moeten worden binnen 6 weken in huis kunnen staan.

All-in-House-Service

Uiteraard geniet je van de standaard garantie op je nieuwe aankoop. Maar wil je een langere en uitgebreidere garantie op je bank, fauteuil, stoel of karpet? Dan hebben wij daar het antwoord op! Kies voor een geringe meerprijs, een volledig serviceprogramma. Hiermee hoef je je de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie. Deze uitgebreide garantieservice gaat namelijk verder daar waar de normale fabrieksgarantie eindigt. Bekijk de informatie folder over hoe deze all-in-house service werkt. Wil jij deze service toevoegen aan jouw online bestelling? Neem dan voordat de meubels zijn opgehaald of afgeleverd contact op met de klantenservice via 0525 68 88 88.

Pronto Wonen

Logo Coco Maison
Logo Orac
Logo Stas
Logo HookedOnWalls
Logo Arte
Logo Therdex
Logo Hollandsche Vloeren
Logo NIVEAU
Logo Novilon
Logo Luxaflex
Logo Beddinghouse
Logo WOOOD Exclusive
Logo Comfort Suite
Logo Leclerq en Bouwman
Logo Silvana Support
Logo De Toekomst
Logo Moods Collection
Logo Weber Huiscollectie
Logo Passe Partout
Logo Kayori
Logo M-Line
Logo Richmond Interiors
Logo Caresse
Logo Eleonora
Logo Zuiver
Logo Eastborn
Logo By-Boo
Logo Pullman
Logo Avek
Logo Dutchbone
Logo Auping