Pronto Wonen

Pronto Wonen Elburg is specialist in het inrichten van jouw woonkamer! Het zelf samenstellen van een bank, tafel of stoel kan door keuze uit elementen, stoffen, leder, poten, wielen, zitcomforts, zitdieptes of hoofdsteunen helemaal worden aangepast naar jouw wensen! Om je te inspireren en te verrassen wordt onze wooncollectie in rijk gedecoreerde stijlkamers gepresenteerd in onze winkel van ruim 1.300m2.  Bij pronto Wonen Elburg kun je rekenen op persoonlijk en deskundig woonadvies. We heten je graag welkom, de koffie staat klaar!

Meeneemformule en daardoor altijd de beste prijs!

Pronto wonen Elburg is een meeneemformule. Dit houdt in dat je als klant de keuze hebt om de meubels zelf gratis af te halen uit ons magazijn in Elburg of om te kiezen voor een bezorging aan huis tegen een meerprijs van €65,-. Bij bezorging moet je rekening houden met het feit dat er alleen geleverd wordt op de begane grond, en dat dit standaard exclusief uitpakken is.

Verder hoort een stuk zelfmontage onder deze formule, wat inhoud dat bijvoorbeeld de poten onder een nieuw bankstel zelf gemonteerd moeten worden. Kies je voor gratis afhalen in ons magazijn dan kan je in overleg een gratis aanhanger reserveren om de meubels goed te vervoeren. Op deze twee manieren worden er minder kosten gemaakt en krijg jij als klant een scherpe prijs voor je meubels!

Direct uit voorraad leverbaar

Door groot in te kopen en continu te streven naar hogere kwaliteit lukt het Pronto Wonen om scherpe verkoopprijzen in de winkel te kunnen tonen. Veel van onze meubelen zijn op voorraad, daarnaast kent Pronto Wonen Elburg het snel leveren programma, zodat de meubelen die voor jou besteld moeten worden binnen 6 weken in huis kunnen staan.

All-in-House-Service

Uiteraard geniet je van de standaard garantie op je nieuwe aankoop. Maar wil je een langere en uitgebreidere garantie op je bank, fauteuil, stoel of karpet? Dan hebben wij daar het antwoord op! Kies voor een geringe meerprijs, een volledig serviceprogramma. Hiermee hoef je je de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie. Deze uitgebreide garantieservice gaat namelijk verder daar waar de normale fabrieksgarantie eindigt. Bekijk de informatie folder over hoe deze all-in-house service werkt. Wil jij deze service toevoegen aan jouw online bestelling? Neem dan voordat de meubels zijn opgehaald of afgeleverd contact op met de klantenservice via 0525 68 88 88.