In.House

In.House is een kwalitatief hoogwaardig interieurmerk. De collectie is breed opgezet zodat je altijd kunt slagen, of je nu voor een klassiek, modern of eigentijds interieur kiest.  Van (relax)fauteuil tot bank en van kast tot tafel, bij In.House vind je echt alle meubels voor jouw interieur. De meeste meubels zijn geheel naar eigen wens samen te stellen, persoonlijk maatwerk! Denk hierbij aan verschillende mogelijkheden op het gebied van zitcomfort, ontwerp, materiaal- en kleurkeuze.

Uitgebreide stof- en ledercollectie

Het kiezen van de bekleding vormt een belangrijk aspect bij het personaliseren van je meubel. Naast kleur is de keuze tussen stof of leder essentieel. Stof is over het algemeen meer betaalbaar dan leder. Maar stof staat ook wel bekend om het comfort. Stof ademt van nature meer. Daardoor is het ook minder temperatuur gevoelig. Daarnaast gaat stof, bij regelmatig stofzuigen, lang mee. Leder heeft een luxueuze uitstraling en als je gaat zitten, merk je direct de topkwaliteit. IN.HOUSE  leder is zacht en soepel en zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Daarnaast heeft leder weinig onderhoud nodig en is het gemakkelijk schoon te maken. IN.HOUSE biedt vele ledersoorten, zodat elke liefhebber van dit stoere natuurproduct kan slagen. Het kleurenpallet van onze stof en ledercollectie is zo breed dat dit schitterende combinatiemogelijkheden oplevert.

All-in-House-Service

Uiteraard geniet je van de standaard garantie op je nieuwe aankoop. Maar wil je een langere en uitgebreidere garantie op je bank, fauteuil, stoel of karpet? Dan hebben wij daar het  antwoord op! Maak een keuze voor 5 of 7 jaar garantie en ontvang tegen een geringe meerprijs, een volledig serviceprogramma. Deze garantieservice, gaat namelijk verder daar waar de normale fabrieksgarantie eindigt. Bekijk de All-in-House informatie folder over hoe deze aanvullende garantie werkt. Wil jij deze service toevoegen aan jouw online bestelling? Neem dan voordat de meubels zijn opgehaald of afgeleverd contact op met de klantenservice via 0525 68 88 88.

Logo Coco Maison
Logo Orac
Logo Stas
Logo HookedOnWalls
Logo Arte
Logo Therdex
Logo Hollandsche Vloeren
Logo NIVEAU
Logo Novilon
Logo Luxaflex
Logo Beddinghouse
Logo WOOOD Exclusive
Logo Comfort Suite
Logo Leclerq en Bouwman
Logo Silvana Support
Logo De Toekomst
Logo Moods Collection
Logo Weber Huiscollectie
Logo Passe Partout
Logo Kayori
Logo M-Line
Logo Richmond Interiors
Logo Caresse
Logo Eleonora
Logo Zuiver
Logo Eastborn
Logo By-Boo
Logo Pullman
Logo Avek
Logo Dutchbone
Logo Auping