Dauna Soft Eenpersoons Dekbed Standaard 4-Seizoenen

Dauna Soft Eenpersoons Dekbed Standaard 4-Seizoenen

89,00

Dit Dauna Soft Standaard 4-seizoenen dekbed is gevuld met een gesiliconiseerde holle vezel. De tijk is gemaakt van 100% katoen en is zacht, soepel en voert vocht goed af. Dit dekbed is anti-allergisch, reukvrij en is makkelijk wasbaar. Het Dekbed bestaat uit 2 delen die met drukknopen aan elkaar kunnen worden bevestigd. Het herfstdeel heeft een warmteklasse 3 en het zomerdeel heeft een warmteklasse 4. Samen hebben beide delen een warmteklasse 1 (winter dekbed). Vulgewicht: 200/300 gram per m2. Het dekbed kan gewassen worden op 40 graden. Door de holle vezel blijft het dekbed veerkrachtig.

Productinformatie:
Afmetingen: 140 x 200 cm
Anti-allergie: ja
Vulling: Synthetisch
Materiaal tijk: Katoen
Vulgewicht: 1120 gram

CBW voorwaarden

Voor de gehele collectie van Weber Woonwereld (exclusief opruimingsartikelen) gelden standaard de CBW voorwaarden. Zie de voorwaarden van het CBW

5 jaar service en garantie op je nieuwe meubelen!

Bij aanschaf van een nieuw zitmeubel kunt u bij ons voor een geringe meerprijs een aanvullende full service afsluiten! Hiermee hoeft u zich de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie.

Wat kunt u van deze unieke service verwachten?

  • 5 jaar full service en garantie op uw nieuwe zitmeubelen.
  • 5 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten!
  • 5 jaar professionele hulp bij klachten op de constructie van het meubel.
  • 5 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken, zoals: losse veren, overmatig inzakken van kussen, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen, opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof, etc...

Extra’s bij textiele zitmeubelen

  • Uw meubelstof (textiel) wordt optimal beschermd met een professioneel impregneermiddel (dit om vlekken makkelijker te verwijderen en de stof langer vlekvrij, dus mooier te houden).
  • 5 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor u gereinigd!

Extra’s bij lederen zitmeubelen

  • Voor 5 jaar ontvangt u voldoende beschermings /verzorgingsmiddelen voor uw leder.
  • Optimale verzorging/bescherming van het leder. Dit om vlekken nog makkelijker te verwijderen en het leder langer mooi en schoon te houden.
  • 5 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren, af- en uitscheiding van mens en zoogdier zoals; hoofdvet, handvet en nadelige invloeden van medicijn gebruik, kleding afgifte (spijkerbroekenblauw) en vlekken veroorzaakt door cosmetica, balpen strepen, etc. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor u gereinigd!
  • Professionele hulp bij calamiteiten, zoals het kaal worden van stiknaden of het afpellen van de finishlaag van het leder (craquelé).