18%
Eastborn Sixty

Eastborn Sixty

3.395,00 2.795,00

Korte Beschrijving

Eastborn bestaat 60 jaar! – Sixty by Eastborn
Speciaal voor ons Eastborn jubileumjaar hebben we een unieke boxspring combinatie ontwikkeld; Sixty by Eastborn.

Het leven is één groot feest voor jou! Naast je werk, familie en sporten, draai jij je hand niet om voor een avondje stappen met vrienden. En ‘s nachts kom jij helemaal tot rust in jouw Sixty van Eastborn. Een boxspringcombinatie met een uniek 7-zone pocketveer systeem in zowel de boxspring als het matras. Dit biedt jouw de perfecte ondersteuning, of je nu op je zij of op je rug slaapt. Uitstekend ligcomfort voor een zeer aantrekkelijke prijs in een retro jasje. Zo ben jij elke keer weer klaar voor een nieuwe dag vol avonturen!

De boxspring combinatie staat nu in de showroom van jouw Sixty by Eastborn dealer. Prijs is vanaf.

Een goudkleurig pootje
Naast de keuze uit 2 hoofdborden en 9 kleuren stof kun je ook nog eens kiezen uit 12 verschillende bedpoten. Wij hebben in de grijze uitvoering gekozen om 1 goudkleurig pootje toe te voegen! Zo krijgt jouw bed een unieke styling! Het pootje is ook te bestellen bij de andere stofkleuren. Kortom: er valt veel te kiezen. Laat je daarom alvast inspireren door een kleine greep uit de mogelijkheden. Hoe gaat jouw droombed eruitzien?

Extra informatie

merk

Eastborn

afmeting

(bxd) 180×200 cm

levervorm

Bezorging incl. montage

categorie

Boxsprings

CBW voorwaarden

Voor de gehele collectie van Weber Woonwereld (exclusief opruimingsartikelen) gelden standaard de CBW voorwaarden. Zie de voorwaarden van het CBW

5 jaar service en garantie op je nieuwe meubelen!

Bij aanschaf van een nieuw zitmeubel kunt u bij ons voor een geringe meerprijs een aanvullende full service afsluiten! Hiermee hoeft u zich de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie.

Wat kunt u van deze unieke service verwachten?

  • 5 jaar full service en garantie op uw nieuwe zitmeubelen.
  • 5 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten!
  • 5 jaar professionele hulp bij klachten op de constructie van het meubel.
  • 5 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken, zoals: losse veren, overmatig inzakken van kussen, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen, opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof, etc...

Extra’s bij textiele zitmeubelen

  • Uw meubelstof (textiel) wordt optimal beschermd met een professioneel impregneermiddel (dit om vlekken makkelijker te verwijderen en de stof langer vlekvrij, dus mooier te houden).
  • 5 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor u gereinigd!

Extra’s bij lederen zitmeubelen

  • Voor 5 jaar ontvangt u voldoende beschermings /verzorgingsmiddelen voor uw leder.
  • Optimale verzorging/bescherming van het leder. Dit om vlekken nog makkelijker te verwijderen en het leder langer mooi en schoon te houden.
  • 5 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren, af- en uitscheiding van mens en zoogdier zoals; hoofdvet, handvet en nadelige invloeden van medicijn gebruik, kleding afgifte (spijkerbroekenblauw) en vlekken veroorzaakt door cosmetica, balpen strepen, etc. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor u gereinigd!
  • Professionele hulp bij calamiteiten, zoals het kaal worden van stiknaden of het afpellen van de finishlaag van het leder (craquelé).