fbpx

Werken bij Weber Woonwereld?

Commercieel / administratief medewerker binnendienst Superkeukens

Superkeukens is één van de snelst groeiende keukenformules van Nederland met vestigingen verspreid door het gehele land. Herkenbaar aan Duitse topkwaliteit keukens, deskundige service en een transparant prijsbeleid.

Voor de backoffice van onze filialen Superkeukens Elburg en Zwolle zijn wij op zoek naar een commercieel/administratief medewerker die samen met een collega onze verkopers ondersteunt door de administratieve taken voor zijn/haar rekening te nemen.

Medewerker Logistiek

Weber Woonwereld in Elburg is één van de grootste meubelbedrijven van de Noordwest Veluwe en herbergt diverse winkelformules.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten hebben wij in ons centrale magazijn te Elburg een vacature voor een logistiek medewerker.

Verkoopmedewerker Pronto Wonen Zwolle

Pronto Wonen is de meest trendy winkelformule in de meubelbranche. In verband met de groei van ons nieuwe filiaal op de Woonboulevard van Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven verkoopmedewerker.

Ervaren verkoper meubelen (Fulltime)

Weber Woonwereld is op zoek naar een ervaren meubelverkoper voor haar vestiging in Elburg.

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gedreven verkoopadviseur. Je benadert alle klanten proactief en inventariseert hun behoeften in een prettige en persoonlijke sfeer.

Wil jij werken in een prachtig snelgroeiend bedrijf waar je niet alleen in een heel leuk team terecht komt maar waar je ook nog eens kan profiteren van zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden? Kijk dan eens hieronder of er iets bij zit waar jij je goed in kunt vinden.

Weber Woonwereld is één van de grootste meubelbedrijven van de Noordwest Veluwe en herbergt diverse winkelformules. Zo vind je bij Weber Woonwereld onder andere de formules Superkeukens, Pronto Wonen, Decorette, Rivièra Maison, Weber Projectinrichting, In.House en DroomDomein. Een complete wereld van 10.000 M2 vol met alles wat met het inrichten van je woning te maken heeft onder 1 dak. Onze klantenkring komt uit het hele land.

Naast het filiaal in Elburg bestaat Weber Woonwereld uit een Pronto Wonen winkel in Barneveld en een pand op de Woonboulevard in Zwolle met diverse woonformules.

0