Wat is er belangrijker dan uitgerust wakker worden in de morgen en weer met de volle 100 procent uw dag te beginnen? Juist! Helemaal niets! Dat vinden wij bij Weber Slapen ook en daarom hebben wij in ons assortiment alleen maar producten van de beste merken opgenomen.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met heerlijk en comfortabel slapen. Van kussensloop tot compleet ingerichte slaapkamers met linnenkast en commode, losse nachtkastjes, boxsprings , matrassen of lattenbodems. Onze erkende slaapspecialisten kunnen u helpen bij het vinden van het juiste slaapsysteem om uw nachtrust optimaal te bevorderen. U vindt bij Weber Slapen niet alleen de scherp geprijsde huiscollectie maar ook de bekende merken zoals Auping, M-Line, Caresse, Avek, Eastborn en Pullman! Ook vindt u bedtextiel van o.a. Beddinghouse, Kardol Verstraeten, Rivièra Maison, Silvana, Ducky Dons etc.

Komt u gerust eens een keertje langs om inspiratie op te doen of gewoon voor een lekker kopje koffie.
Onze slaapspecialisten helpen u graag met al uw vragen op het gebied slaapcomfort en op het gebied van de nieuwste slaapkamertrends.

Lopende acties Weber Slapen:

Actie Mline Slow Motion Matrassen - geldig tot 25 mei 2019

Actie Auping Essential - geldig tot 10 juni 2019

0