LAAGSTE
PRIJS GARANTIE

Bij Weber Woonwereld krijgt u de laagste prijsgarantie!
Dat geeft u de zekerheid dat u nooit teveel betaalt.
Indien u een bij Weber Woonwereld aangeschaft product elders goedkoper ziet krijgt u het prijsverschil van ons terug en geven we u ook nog eens 10% van het prijsverschil extra terug. Zo weet u zeker dat u altijd het goedkoopst uit bent.
Aan deze prijsgarantie zijn uiteraard wel wat spelregels verbonden;

  • Het moet gaan om een identiek product en niet iets wat er wel een beetje op lijkt.
  • De laagste prijsgarantie kan ingeroepen worden binnen 30 dagen na aankoopdatum. (dus niet na leverdatum)
  • De laagste prijsgarantie heeft alleen betrekking op prijzen die voor elke consument toegankelijk zijn.
  • Het prijsverschil dient aangetoond te worden door middel van het overleggen van drukwerk (folder, prijskaart, prijslijst, offerte etc.) van de betreffende aanbieder of een afbeelding van de betreffende reclame uiting.
  • Showroommodellen zijn te allen tijden uitgesloten van de laagste prijsgarantie.
  • Weber Woonwereld houdt zich het recht voor om een proefaankoop te doen alvorens tot terugbetaling over te gaan.
  • Om in aanmerking te komen voor de regeling dient uw originele aankoopbon overlegd te worden.
  • De terugbetaling bestaat uit 110% van het prijsverschil.
  • De terugbetaling wordt altijd per bank gedaan na controle van het prijsverschil.

GRATIS
THUISBEZORGD

Uw aankoop bij Weber Woonwereld wordt bij een aankoopbedrag vanaf €500,- gratis bij u thuis bezorgd door heel Nederland. (m.u.v. de waddeneilanden en showmodellen).
Onze chauffeurs zetten uw aankoop als dit mogelijk is op de plek waar u het hebben wilt en zij nemen de verpakking weer netjes mee zodat u niet met de rotzooi blijft zitten.

Let op! Pronto Wonen is een meeneem formule. U dient bij Pronto Wonen de gekochte goederen zelf op te halen, hiervoor kunt u een gratis aanhanger lenen. Wel even v.t.v. reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

GRATIS OPSLAG

Heeft u iets leuks gezien bij Weber Woonwereld maar is het huis nog niet klaar? U heeft iets besteld bij Weber Woonwereld maar er komt iets onverwachts tussen? Geen probleem! Wij slaan de door u bestelde meubelen gratis voor u op en leveren wanneer het u uit komt.
Handig toch? Zo loopt u nooit een aanbieding mis omdat u nog geen plek heeft.

CBW ERKEND

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.
CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling (max. 25%) niet kwijt.
CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie van 2 jaar*.
En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt!* 2 jaar volledige garantie

Service aanvraag of garantiemelding

WOONWERELD
VOL INSPIRATIE

Bij Weber Woonwereld vindt u 10.000 M2 wooninspiratie. Alles onder 1 dak. Dat is nog eens makkelijk.
Of u nu een nieuw behangetje wilt of een compleet nieuwe slaapkamer.
Een nieuwe bank of een keuken. Bij Weber Woonwereld slaagt u altijd!

TOT 5 JAAR
GARANTIE

Bij Weber Woonwereld heeft u standaard al 2 jaar CBW-Garantie maar als u dat niet genoeg vindt kunt u op zitmeubelen de garantie uitbreiden tot maar liefst 5 jaar! Ook is het mogelijk om uw zitmeubelen te impregneren zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier van uw nieuwe meubelen.
Vraag in de winkel naar deze All in House service.

TOEGANKELIJK VOOR
MINDERVALIDEN

Wist u dat Weber Woonwereld is uitgeroepen tot het meest rolstoelvriendelijke bedrijf van de regio?
U vindt bij ons een rolstoelvriendelijke informatiebalie, hellingbanen, brede gangpaden, een lift en een aangepast toilet. U bent ook met een rolstoel van harte welkom bij Weber Woonwereld. Oh ja, wij verkopen trouwens prachtige relaxfauteuils met handige sta-op hulp.

DESKUNDIG ADVIES

Bij Weber Woonwereld beslist u zelf hoeveel advies u wilt. Wilt u vrijblijvend zelf rondkijken of wordt u liever geadviseerd? Er zijn altijd gediplomeerde stylistes aanwezig voor een vrijblijvend (kleur)advies.

ZONDAG ALTIJD GESLOTEN

Bij Weber Woonwereld kunt u 6 dagen per week terecht. Op zondag zijn wij gesloten en genieten wij van onze rust. U toch ook?
Voor onze openingstijden kunt u op onze contactpagina terecht.

BABYROOM AANWEZIG

Neem gerust uw kinderen mee, zij kunnen terecht in een heus kasteel om een filmpje te kijken, met Lego te spelen of een spelletje op de Playstation te spelen. Bij Weber Woonwereld is ook een babyroom aanwezig. Hier kunt u in alle rust de luier van uw baby verschonen.

GRATIS PARKEREN

Bij Weber Woonwereld kunt u uw auto gewoon voor de deur gratis parkeren.
Zolang u maar wilt!

ALTIJD GRATIS
VERSE KOFFIE

Bij Weber Woonwereld geniet u van een gratis kopje koffie. Verser dan vers.
De bonen worden gemalen terwijl u er bij staat. Geniet van een gratis kopje koffie, thee of chocomel.
U heeft de keuze uit; Cappuccino, Wiener Melange, Esspresso, Caffé Latte enz. En uiteraard gratis. Met de complimenten van het huis.

0