fbpx

Superkeukens: Dé keukenspecialist van Elburg!

Superkeukens is sinds 1999 gevestigd in Elburg en is sindsdien één van de snelst groeiende keukenformules van Nederland met vestigingen verspreid door het gehele land. Herkenbaar aan Duitse topkwaliteit keukens met 10 jaar garantie, deskundige service en een transparant prijsbeleid.

Voor Superkeukens staat de tevredenheid van de klant natuurlijk altijd voorop. Kwaliteit is belangrijk, maar de prijs is minstens zo interessant. Superkeukens hanteert al 15 jaar lang “Altijd direct de beste prijs”. Dit betekent dat u niet langer hoeft te onderhandelen over de eindprijs.
Onze deskundige adviseurs helpen u graag met een goed ontwerp en advies. Daarnaast berekenen zij uw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die u uiteindelijk toch zelf betaald. Dit kunnen we voor u doen, omdat Superkeukens onderdeel uitmaakt van één van de grootste inkooporganisaties van Europa.

Superkeukens is daarnaast ook nog een CBW erkende winkel. Dit houdt in dat u als koper bij ons meer voordelen heeft, maar vooral meer zekerheid. Wij als CBW erkende winkel, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra bescherming bieden bij uw aankoop. In deze algemene voorwaarden staan bijvoorbeeld regels over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. De garantieregeling via het CBW is 3 jaar. In aanvulling op de garantie volgens de CBW bieden wij u als klant kosteloos een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van 10 jaar. Bij Superkeukens betaalt u niet alleen de beste prijs maar krijgt u ook nog eens de beste garantie!

In onze showroom staan zo’n 50 keukenopstellingen in diverse stijlen en uitvoeringen. Van modern tot klassiek, met of zonder grepen, allemaal leverbaar in diverse kleuren en maten.

52569316_380172769241219_3565604851723329413_n
0