WEBER WOONWERELD SERVICEDIENST

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermt. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie van 3 jaar*. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt!
1e jaar = volledige garantie, 2e jaar = 2/3 garantie en 3e jaar = 1/3 garantie

Wilt u meer weten over wat er wel en niet onder de garantie valt? Klik dan hier!

SERVICE AANVRAAG OF GARANTIEMELDING

Vult u het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in zodat wij u snel kunnen helpen.

Ordernummer

Naam*

Telefoon*

E-mailadres*

E-mailadres (herhaling)*

Type van uw klacht*

Bij het in gebruik nemen van uw nieuwe zitmeubel met geweven stof als bekleding, kan het voorkomen dat er pilling ontstaat. Pilling is de herkennen aan kleine bolletjes op de stof. De oorzaken en wat u er tegen kunt doen wordt uitgelegd in onderstaand filmpje.

Bij een nieuwe zitmeubel zal de vulling van de bank altijd iets stugger zijn. De bekleding van de bank zal er dan ook nog iets strakker uitzien. In de eerste periode van het gebruik zal de vulling van de bank zich gaan vormen naar een optimaal zitcomfort. De bekledingsstof zal zich gaan vormen naar de vulling van de bank. In bovenstaande video krijgt u hier meer informatie over.

Shading ontstaat door de inwerking van licht, schaduw en de verschillende ligrichtingen van de vezels van stoffen. Dit noemen we ook wel een vleug. Dit geeft je meubel een mooie, nonchalante uitstraling. In bovenstaandevideo meer informatie.

Wat is een zitspiegel en wat kunt u hier tegen doen? Bekijk onderstaande video voor de informatie.

Een bankstel of fauteuil is voorzien van een bepaalde vulling. Het verschil tussen deze vullingen wordt in onderstaande video uitgelegd.

Een hoekbank wordt opgebouwd uit verschillende elementen. Wanneer een zitmeubel is opgebouwd is opgebouwd uit diverse elementen kan de opbouw van een afwijkend element, zoals een hoekelement, afwijken van de opbouw van één van de andere delen van de bank. Het verschil in zitcomfort van het hoekelement ontstaat door een andere vorm en andere maten waardoor ook de ondersteuning anders zal zijn. Het hoekelement is voorzien van langere nosagveren dan de andere elementen en zal daardoor soepeler aanvoelen.

Heeft uw klacht betrekking op de bezorging/levering? Laat het ons weten via onderstaand formulier.
Al onze meubelen worden zorgvuldig met de hand gemaakt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en er kan natuurlijk altijd iets gebeuren met uw meubel. Beschrijf het mankement in onderstaand tekstveld en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Voor alle overige klachten die niet standaard tussen de klachttypen staat.

Omschrijving van uw klacht*

Om u nog beter en sneller te kunnen helpen vragen wij u om duidelijke foto's van de klacht toe te voegen.
(Maximale grootte per foto is 2 MB)*Westerlengte 1, 8081 PZ Elburg
0525 – 68 88 88
Contactformulier
KvK 08064247

Openingstijden

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 09:30 – 17.00
Zondag gesloten
0