fbpx

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermt. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie van 3 jaar*. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt! 1e jaar = volledige garantie, 2e jaar = 2/3 garantie en 3e jaar = 1/3 garantie

 

SERVICE AANVRAAG OF GARANTIEMELDING

Vult u het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in zodat wij u snel kunnen helpen.

Ordernummer

Naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

E-mailadres (herhaling)

PillingPlooienShadingZitspiegelHR

Bij het in gebruik nemen van uw nieuwe zitmeubel met geweven stof als bekleding, kan het voorkomen dat er pilling ontstaat. Pilling is de herkennen aan kleine bolletjes op de stof. De oorzaken en wat u er tegen kunt doen wordt uitgelegd in onderstaand filmpje.

Bij een nieuwe zitmeubel zal de vulling van de bank altijd iets stugger zijn. De bekleding van de bank zal er dan ook nog iets strakker uitzien. In de eerste periode van het gebruik zal de vulling van de bank zich gaan vormen naar een optimaal zitcomfort. De bekledingsstof zal zich gaan vormen naar de vulling van de bank. In onderstaande video krijgt u hier meer informatie over.

Shading ontstaat door de inwerking van licht, schaduw en de verschillende ligrichtingen van de vezels van stoffen. Dit noemen we ook wel een vleug. Dit geeft je meubel een mooie, nonchalante uitstraling. In onderstaande video meer informatie

Wat is een zitspiegel en wat kunt u hier tegen doen? Bekijk onderstaande video voor de informatie.

Een bankstel of fauteuil is voorzien van een bepaalde vulling. Het verschil tussen deze vullingen wordt in onderstaande video uitgelegd.

Omschrijving van uw klacht

Om u nog beter en sneller te kunnen helpen vragen wij u om duidelijke foto's van de klacht toe te voegen.
(Maximale grootte per foto is 2 MB)


0