Pronto Wonen Elburg biedt een compleet en ruim woonassortiment. Van zitten tot liggen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek en landelijk. Maar altijd eigenwijs en toch trendvolgend. Om u te inspireren en te verrassen worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde stijlkamers in onze winkels gepresenteerd. In onze showroom van 1.300m2 vindt u de mooiste meubelen en wordt u bijgestaan door onze deskundige adviseurs.

Bij Pronto Wonen Elburg is het maken van combinaties eindeloos mogelijk. Een groot gedeelte van onze collectie wordt zelf geïmporteerd. Hierdoor zijn alle tussenschakels zoals agenten en groothandels uitgeschakeld en kunnen wij onze meubelen tegen zeer lage prijzen aanbieden.

Veel van onze meubelen zijn uit voorraad leverbaar! Vraag in de winkel naar de actuele voorraad en bewonder uw nieuwe meubelen vandaag al thuis.

Pronto Wonen is een afhaalformule, de meubelen kunnen in Elburg worden afgehaald aan de Industriestraat 23. Hier krijgt u een plattegrond en duidelijke instructies over bij de aanschaf.

Winkel

Afhaalmagazijn

0