IN.HOUSE is het huismerk van Weber woonwereld.

De meubelen en accessoires van IN.HOUSE worden met de grootste zorg vervaardigd en zijn altijd gemaakt van de beste materialen. De meubelen en accessoires zijn altijd prettig geprijsd en vaak snel leverbaar. Vele stoelen, banken, kasten en tafels uit de IN.HOUSE collectie kunnen op maat worden gemaakt zodat er altijd wel iets van uw gading bij is. Ook kunt de meeste meubelen van ons geheel naar eigen smaak aanpassen. Wilt u een andere tafelpoot? Of een andere armleuning? In de meeste gevallen is dit geen probleem voor ons!

Bekijk hier de laatste INHOUSE folder.
Bekijk hier de In.House collectie.

in-house-collectie-weber-woonwereld

IN.House, Vol van in.spiratie

Als familiebedrijf en woonliefhebbers willen we je altijd inspireren.
Wonen………..het zit ons in het bloed, we staan er mee op en we gaan er mee naar bed. Wij houden van mooie interieurs, trends neer zetten en trends volgen. We zijn altijd op zoek op de internationale woonbeurzen naar die pareltjes van hoge kwaliteit met een prettig prijskaartje.

Daarom bieden we je naast de bekende merken de huiscollectie aan van INHOUSE.

We nemen je mee op een inspiratiereis door onze showroom, vol met nieuwe woontrends. Bij IN.HOUSE kunt je altijd slagen. Veel van de IN.HOUSE meubelen kunnen op maat gemaakt worden en met de unieke prijsgarantie die Weber Woonwereld je biedt betaal je nooit te veel.

Bij Weber Woonwereld vind je alle woonstijlen mooi bij elkaar dus je hoeft niet per se de hele 10.000 vierkante meter af te struinen maar je kunt gelijk naar de afdeling met jouw smaak meubelen. Van klassiek tot landelijk, van modern tot eigentijds. Het merk IN.HOUSE vind je door de hele winkel terug.

0